tarom-anunta-ca-toti-pasagerii-care-vor-sa-calatoreasca-catre-amsterdam-trebuie-sa-prezinte-un-test-rapid-negativ-pentru-coronavirus,-efectuat-cu-cel-mult-4-ore-inainte-de-imbarcarea-masura-intra-in-vigoare-la-noapte-si-este-valabila-si-pentru-pasagerii-de-tranzit.

TAROM anunță că toți pasagerii care vor să călătorească către Amsterdam trebuie să prezinte un test rapid negativ pentru coronavirus, efectuat cu cel mult 4 ore înainte de îmbarcarea. Măsura intră în vigoare la noapte și este valabilă și pentru pasagerii de tranzit.

Comunicatul oficial:

Conform ultimelor decizii emise de către autoritățile olandeze vă comunicăm faptul că 𝘁𝗼ț𝗶 𝗽𝗮𝘀𝗮𝗴𝗲𝗿𝗶𝗶 care intenționează să călătorească spre AMS au nevoie de un 𝐓𝐞𝐬𝐭 𝐀𝐧𝐭𝐢𝐠𝐞𝐧 Negativ COVID-19, efectuat cu cel mult 4 ore înainte de îmbarcarea către această destinație. Menționăm faptul că 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 acestui test antigen 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐨𝐛𝐥𝐢𝐠𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞 începând din 23 ianuarie 2021 (00:00 local Amsterdam), fiind necesară și pentru pasagerii de tranzit!
În cazul în care pasagerii nu prezintă un Test Negativ Antigen COVID-19, accesul este restricționat.
Totodată, vă informăm că #TAROM va opera zborul #RO361 București OTP – Amsterdam AMS de mâine, 23 ianuarie 2021, cu amendamentul că pasagerii trebuie să prezinte la îmbarcare Testul Negativ Antigen COVID-19!
Întrucât cele mai recente măsuri anti-COVID-19 sunt discutate în prezent în parlamentul olandez, informațiile de mai sus pot fi modificate. Dacă se impun măsuri noi sau se modifică cele menționate, vă vom informa în consecință.