teleorman-grav-accident-rutier-pe-dn-65a,-in-localitatea-putineiu-doua-persoane-au-decedat,-iar-alte-sase-au-fost-ranite-(intre-raniti,-patru-copii),-in-urma-coliziunii-dintre-o-masina-si-doua-carute-a-fost-activat-planul-rosu-de-interventie.

Teleorman. Grav accident rutier pe DN 65A, în localitatea Putineiu. Două persoane au decedat, iar alte șase au fost rănite (între răniți, patru copii), în urma coliziunii dintre o mașină și două căruțe. A fost activat Planul Roșu de intervenție.

Update ora 22:20 În urma incidentului rutier au rezultat 8 victime, dintre care 4 adulți și 4 copii. Doi dintre adulți au decedat, anunță IGSU.

Centrul Infotrafic al Poliție Române anunță că pe DN 65A Pitești-Turnu Măgurele, la ieșire din localitatea Putineiu, județul Teleorman, un autoturism a acroșat două atelaje hipo. Potrivit primelor informații, două persoane au decedat, iar alte 6 persoane au suferit leziuni, sunt conștiente și primesc îngrijiri medicale la fața locului.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate. A fost activat planul roșu de intervenție.

Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Teleorman precizează că având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fata locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 6 ambulanțe SMURD și 8 ambulanțe SAJ.

Sursa foto și video: IGSU.